Hai guys, saya ada pertanyaan.

Kalau lepas ambil darah mmg lebam macam ni ke? Ada yang sama macam saya x? #firstmom

Hai guys, saya ada pertanyaan.
4 Balas

buat masa ni saya takde lagi. tapi suami saya lepas ambik darah lebam macam tu sebab misi lelaki tu sapu alkohol tempat lain dia ambik darah tempat lain. tu yang lebam tu.

Apa yang jadi kat awak tu normal. Bergantung pada saiz urat dan cara nurse atau doktor yang ambil darah tu.

10mo ago

Yup, normal awak. Both of my mom bila ambil darah akan jadi macam tu.

Sy mcm ni tiap kali amik darah 🤣 Lebam jew manjang sbb ssh nk urat sy tue Redha jew 😅

normal sy pon mcm nie lgi susah drh keluar balik kesan cucuk bnyk semua lebam😪