Keputihan yang banyak

Kalau keputihan yang banyak tu, banyak yang macamana ya? Maaf kalau soalan bodoh. Nurse tanya keputihan banyak tak, tapi saya lupa nak tanya balik, banyak yang macamana tu, next appointment bulan 9. So lambat lagi nak jumpa nurse😅#ingintahu

3 Balas

sy 1st tremester memang bnyk keputihan . smpai berketul2 .. memang kene minum air lebih 2 lter sehari .. dh 2nd tremester dah xda keputihan .. 1st dulu penat and stress keje pun punca keputihan bnyk gila .

2y ago

mcam tu rupanya.. ok terima kasih atas info.. nampaknya kene minum air byk and elak stress..

banyak smpai ganggu urusan seharian la..smpai gatal2...sy pn ada tp xserius la setakat ni...air masak mnum bg ckup..sy pakai pantyliner sbb rimas

2y ago

oh macam tu ya.. saya baru tahu, terima kasih atas info

means keputihan tak mcm sebelum2x ni, kalau kata still sama, kira okay la

2y ago

oh i see. ok terima kasih sudi respon. #membantu