nak tnyaaaaaa

kalau keluar keputihan cecair normal kaa ?? #ingintahu #37week

4 Balas

doktor ckp normal je keputihan tu yg tak normal apabila keputihan bertukar warna ke kuning atau hijau..yg tu Kene pergi jumpa doktor dgn kadar segera takut gbs

Keputihan normal. Yang tak normal kalau keluar air. Takut air ketuban

Normal . Kalau tak normal keputihan campur darah atau keluar air .

Keputihan normal kalau xbnyak sgat, x berbau dan xtlalu gatal..