Scan pertama utk confirmkan pregnancy

Kalau ikutkan tarikh terakhir period, saya dah 4 minggu 6 hari... Pergi klinik swasta tadi utk scan dan confirmkan pregnancy sbb upt mmg positive. Masa scan tak nampak apa2 lagi... Normal ke macam ni ... Saya first pregnancy... So tak de pengalaman... Mohon bantu jawab ya... Curious #bantujawab #SeriusTanya #ingintahu #firstmom

2 Balas

Normal, melainkan sis buat tvs baru nampak. 6 weeks lagi confirm nampak.

Normal. Suggested first scan 8 weeks and above.