Keluar warna coklat

Kalau ikutkan last period kandungan 11 minggu 1 Hari. Saya period Tak tentu. Masa scan kat Klinik kesihatan(7/6/2023) doc scan kata 7 minggu. Hari ni sebab keluar warna coklat ni(18/06/2023) Saya datang kecemasa doc scan kata 7 minggu. Cuma nampak kantung sahaja. Ada yang pernah alami? Saya dah 2 kali keguguran Memang berharap sangat semoga baby ni kuat. #ingintahu #pleasehelp

Keluar warna coklat
1 Balas

Masa doc scan kata masih 7 weeks tu dia takde cakap apa2 ke? Scan baby ada heartbeat tak?

10mo ago

Sekarang masih keluar brownish lagi atau darah? Kalau darah tu mungkin dah gugur. Kalau masih coklat try scan kat klinik lain. Saya dulu pun seminggu keluar coklat mcm ni. Pergi kk scan pun nampak kantung je. Tapi Alhamdulillahh repeat scan after 2 weeks dah nampak heartbeat thru tvs scan