Hi mommies nak tnya tntng janin

Kalau ikut lmp saya, janin bru umur 10 minggu 6 hri tpi bru check ni ukuran janin umur 11 minggu 1 hri doktor kata janin besar lebih 2 hri, normal ke? #seriusnanya #ingintahu #firstmom

3 Balas

Normal sis.. Sy pn baru 11w tp scan td baby dah 11w5d.. Doktor tnya betul ke tarikh last period sy sbb baby mcm besar..nnti akan berubah balik,xperlu risau

Normal sis. Sbb janin kecik lagi so dia berubah-ubah. Saya pun mcm tu.

normal.