Keputihan /gbs

Kalau first pregnancy pnh swab tp tak dan dpt result dh bersalin. Then check up bby nurse xde ckp ppe pasal ada gbs ke tak blh assume - gbs tak. Takut lh nk swab lgi, dulu kena sakit n berdarah. Time tu checkup dkt kg. Tumpang utj bsalin n checkup bby sampai 2 bln#ingintahu #pleasehelp

2 Balas

sye buat test gbs, esok nye tu terus bersalin. result x keluar pon lgi. nurse pon xde ckp pape. so gbs negative la tu 😅

1y ago

ohnyeke.. situasi kita sama la awak... harni swab esk branak

biasanya klu negatif dan ok saja dorg akan diam je.kita yg kne tny. dorg kalut klu ada masalah.🤭