Hi mommy...

Kalau dah 38wks ni... Takda tanda apa2 lagi..berkemungkinan tak nak overdue...? Sy dah buat macam2 exercise,jalan itik,squat,kupu2,bersama dgn suami..tapi takda rasa sakit apa2 macam tanda.relax je😁😅.#firstmom #firstbaby

Hi mommy...
17 Balas

Syukur. Steady2 je. Borak dgn baby. Baby yg nk keluar bila.. Hihi

1y ago

Haha

Sy ni due esok 10/6 cukup 40 minggu.. Tapi tak da tanda ii langsung

1y ago

uish..xkena serah diri ke

kerap bersama dgn suami, ia natural induce inshaallah

saya 39 week 1 hari xde tanda lagi. xnk overdue 😰😰

1y ago

kann..aritu scan baby 2.9kg.. risau lama2 dalam perut makin mmbesar..maknya da la kuat makan manis.kang susah nak teran 😅

sama la..39w dah ni....xmo kuar dik bby ni...erm..

1y ago

kan..xkan takda tanda nak p hospital..nanti kena tahan sampai duedate asyik kena seluk pulak.🙃

Nk tnya berat mkin naik tak? Atau berat sama je?

1y ago

mula ngandung 55kg,dah alahan,turun jadi 50kg,sekarang dah 60kg..banyak makan makan manis² kot..

dah bsalin ke sis.?

1y ago

belum lagi