Hai mau tanya

Kalau buat buku pink time 6 bulan kandungan masih boleh lagi ka tu ? bukan apa cuma kmi ada masalah kewangan dan kami nikah kg dulu .. bru ja ni dapat surat nikah hmm lambat proses byk diminta di sbbkan saya menggunakan passport dan suami pula ic tapi dia org semenanjung jadi terpaksa buat pass kerja lagi baru boleh jamin saya dn buat surat nikah .. sblm ni kami tidak tahu pn psl tu .. itulah semua lambat saya dulu guna surat lahir ingtkn tunggu ic keluar tapi surat lahir kmi daftar lewat dn masih dlm proses tulaa terpaksa urus passport #firstmom #seriusnanya

2 Balas

bole je sis. cuma memang kena marah la dgn doc dan nurse. tp jgn tangguh lagi,sebab buku pink penting utk bersalin d hosp. sabar jak la sis,yg penting buku pink mesti ada

Boleh jer.. Tahan telinga sikit laa.. Tp explain jer elok2.. Dorang akan paham.. In syaa Allah nurse kk tu baik2 jer. Semoga dipermudahkan urusan sis.