Minggu 16 hari ke 3.. Normal ke?

Kalau bila kita duduk biasa.. kita rasa sakit.. sakit macam tahan kencing.. adakah normal or perlu pergi jumpa doctor?? #firstbaby #firstmom #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

Sy pun mcm ni jgk. Tp sakit tu kdg kdg ja. Doc kk pesan suruh minum air byk byk. Kalau rajin buat air barli tp kurangkan gula takut lekat gdm pulak nnti. Kalau sakit sgt berterusan jumpa doc terus.

2y ago

Sakit haritu je.. sekali ja.. nie xdak dah.. alhamdulillah laa

better jumpe doc la. takut ade risiko kencing kotor

2y ago

semalam je rasa.. harini tak rasa dah..