Makanan utk pregnant

*JUS DELIMA (Utk pmbesaran baby ) * MINYAK KELAPA DARA ( Mudah bersalin) *SUSU KAMBING ( Elakkan kuning leps bersalin) *MINYAK ZAITUN (Mudah bersalin) Antara 3 jenis produk ni yang mana ok ye untuk ibu pregnant? pening dh nak makan yg mana? semua orang kata ok? HELP ME☺ SUGGEST YG MANA TERBAIK ? #26WEEK

17 Balas

Week ke berapa kena start makan?

sy makn jus delima shj dlu..

Sya mkn jus delima dan kurma

Tq for sharing

sama2 sis

Minyak kelapa dara & minyak zaiton sy xpernah try...susu kambing mmg utk elak bby kuning tp bby akan de kuning cuma xtinggi lh...jus delima plk better wat sdr campur dgn kurma sikit sedap tp jgn campur gula sbb delima & kurma dh manis pn... Apa² pn semoga selamat & d'permudahkn segala urusan....?

try jus mamariam semua bahan tadi ada dalam tu and bacaan hb pun cantik.. saya makan hb saya 12.6

5y ago

Jus mamariam tak menyebabkan kencing manis ya?