7 bulan 24 Hari

JUMPA USTAZ DAN JUMPA DOC Dua punca pengasuh suruh jumpa ustaz dan doc 1.tanak berenggang dengan pengasuh 2.tanak makan asyik macam nak muntah Dah 4 kali pengasuh suruh jumpa ustaz sbb anak menangis melalak dia cakap budak lain tak camni! bila makan tanak makan n macam nak mual bila suap, and dia suggest jumpa doc takut tekak makan sempit! paham tak bila sekali dua tu okay la ni bila banyak kali cakap macam stress and sedih dan disamakan pulak dengan anaknya yg ada autis. Dia siap cakap simptom sama cam anaknya tu.. Risau faham tak kita ni dengar sedih risau! #bantujawab #newmom

3 Balas

Bg sy no 1&2 tu normal, dia expect apa baby 7bulan? Baby tu baru sgt nk makan..nak sesuaikn diri & selera dia..Anak sy dua2 ada…sbb dia high demand. Mmg pgasuh rasa susa sikit kalau suka berkepit ni..cuba slow talk betul ke dia nk jaga..

Pengasuh awk ni confirm ke ada pengalaman. Lain macam je. Baik tukar pengasuh dari dia bagi unnecessary worry kat awk

Tukar pengasuh. Pengasuh kurang ilmu ni