Minum air gula

Jumaat lepas minum air gula.. arini kk kol sangkut gdm 7.9.. ohh tidak🥲😌 jumaat ni kena pi kk semula.. huwaa bnyak ambil cuti bulan ni😣 #13w2d

2 Balas

sy pun sangkut, before minum air gula 4.9. lepas minum 8. kena la buat bsp. tp nak tanya nurse nk buat sendiri kt rmh

2y ago

Ouhh tulah..lepas kena jumpe dr untuk kaunseling ingat nak buat kat rumah.. kalau tak jenuh la nk ulang alik bnyak kali gi klinik

sy pun sangkut jugaaa 9.5 😭

2y ago

Alamak.. awk lagi tinggi ye.. harap tak berterusan la kan🥲🥲😭😭