🧑🏻‍⚕️ Sesi Tanya Pakar Bersama Kristy Yong

Jom ajukan soalan anda dalam sesi ini yang berlangsung di aplikasi theAsianparent! Pakar yang bakal berkongsi ilmu dan tips minggu ini adalah Kristy Yong, (BS (PSYCH), M.Coun, Internationally Licensed, Counsellor with Australian Counselling Association), Director of Oasis Counselling Services 📰 Topik: Tekanan, Emosi Tidak Stabil dan Kemurungan Selepas Melahirkan 🗓️ Tarikh: 28 September 2023 Jika anda ada sebarang pertanyaan berkaitan dengan topik ini, jangan malu-malu untuk kemukakan soalan anda. Pakar kami akan sedia membantu! ⛔ *NOTA: Sebarang persoalan luar daripada topik dan tarikh yang ditetapkan mungkin tidak akan dijawab atau dipadam terus.

🧑🏻‍⚕️ Sesi Tanya Pakar Bersama Kristy Yong
28 Replies

hi doc..sye nk tnye knpe bayi saya kurang berak,bayi b.feeding and bayi ade kuning..mcm mne ye

Salam.kandungan saya bru 7 minggu.adakah selamat jika bersama suami pada usia kandungan ini?

Nak tanya,selamat atau tak bersama suami ketika first trimester?

Normal ke pada trimester ke 3 ni sering sakit belakang jika duduk lama?

11mo ago

Hi @Noor Syazwani, ya i rasa ini memang normal sebab dalam trimester ke 3 memang perut dah kembang dan besar so untuk menampung perut besar yang belakang anda akan give in sebab itu sakit belakang

Usia kandungan keberapa kita dpt rasa tendangan baby

Sye nk join la

👌🏽