2x scan nampak kantung.. kali ke3 nampak baby.. jgn putus harapan mama

jgn putus harapan kalau scan baby tapi x nampak... baby ada .. cuma suka main sembunyi²... scan kali pertama masa 6w.. hanya kantung ja nampak..kali ke2 pun sama masa 8w..scan kali ke 3 d usia kandungan 12w4d nmpk baby bergerak gerak sda... Alhamdulillah... jom enjoy pregnancy journey kita..hihi.. jgn terlalu bnyk fikir..doa saja semoga Allah beri rezeki kepada kita... #kantungkosong

4 Balas

scan ke 3 tu ukuran scan sama dgn lmp ke sis?

12mo ago

hampir sama..lambat 3 hari ja