Susu fm apa yang okay untuk newborn?

hi, jaundice anak i seems naik. i takmau la sampai dia kena duduk bawah lampu lagi. susu apa yang okay? i nak try fm waktu malam and bf waktu siang. buntu #firsttimemom #advicepls #firstbaby

2 Balas

u hv to understand that susu fm mmg kena try and error. nobody can recommend unless beli small pack and test dkt bby sbb every bby punya bdn is different. yg boleh disuggest is beli yg senang nk dpt kt kedai2 dlu. tgk reaction dia for few days..if ok, continue terus (lactogen,dupro, dutch baby)

8mo ago

okay baik. thank you a lot

boleh try bg S26. ramai jugak yg share feedback bg S26 kuning baby turun.

6mo ago

yg purple sis