Normal ke rasa sunyi, saja nak meluahkan :)

Jadi ibu ni kena kuat semangat, sy suri rumah. Ada baby 2 bulan, berdua je dengan dia. Suami kuar kerja awal pagi, balik petang. Kadang2 tak sempat pun spend time sama2 sebab suami letih kerja. Saya kadang2 rasa sunyi tkde siapa nak borak.. maaf kalau macam mengada2. Saya nak jadi lebih kuat semangat, doakan saya mommy semua #firstmom

25 Balas

Sy pun rasa sunyi..Duk tempat org jauh dari family..husb g kursus kt perak sy duk kt johor sampai bersalin bln 9 husb hbsi kursus baru sama2 balik sabah 😄 sunyi sbb duk rumah ja tiada kwn..😌

1y ago

Jaga diri awk juga dgn baby🥰🤗

mungkin awak boleh cuba buat perkara yg awak suka utk hilang kan bosan dan boleh buat utk happykan diri.ex: apa hobi awak dirumah.? boleh try lakukan bila rasa boring 🤗

kira untung dah sis tu mlm hari ade kt rmh. sya ni suami kje mlm memanjang. balik pg tdo je. lg terasa. mna nk masak nk jga anak. kdang2 smpai stress terlampau penat sis

Sis untung .. saya kadang bercakap sorang 😂 puas belek fon tido. sis untung boleh main dgn baby.

Kuatkan semangat ibu. banyakkan berdoa. saya doakan semua ibu dan baby sentiasa happy.