Baby cepat terjaga

Itu normal ke kalau baby cepat terjaga masa siang wlupun kenyang? Mau d gendong bru tertidur letak d tilam terjaga lgi balik, mau buat kerja ruma pn susa,baby suda 1 bulan 8 hari, ada tips tak cara atasinya? #firstmom #firstbaby

1 Balas

bedungkan baby supaya x terkejut kaki x perlu ikat ketat2 , nak letak dekat tilam letak bontot dia dulu baru baringkan kepala , tepuk2 sikit nnti dia lena , kalau bby saya pun peel mcm ni jgk saya bg susu sampai dia betul2 kenyang dodoikan skjp bru letak