39w2d Ingin tahu

Ini apa ye? Keputihan or tanda? Subuh jam 3 keluar bnda ni then tdi pagi jam 8 ada benda keluar berwarna hijau pekat saya x tahu itu apa tiada campuran darah.. then perut+pinggang sakit sngt mengeras setiap 5-10minit dtng #baby3rd

39w2d Ingin tahu
2 Balas

ada yg kata kalau keluar wrna hijau means air ketuban campur dgn najis baby . dia dh berak dlm tu tp sis try pergi check hospital

7mo ago

Betul tu. Macam kes kakak i, Bukaan dah 5cm tapi sebab baby dah berak, so emergency ceaser

Contrction tu sis klau skit pggang dh blh pegi hosptal.moga selamat baby & mumy ya

7mo ago

Tq sis, skrng masi layan contraction tu masi xda keluar tanda darah atau lendir