Gatal- gatal kaki waktu berpantang

#ingintahu #seriusnanya #bantusharing siapa pernah mengalami situasi seperti saya? Dan apa ubatnya? Sya ke klinik dpt ubat sapu n ubt makan allergic. Bla mkn ubat ok, bla x mkn gatal sgt teruk

1 Balas

kalau makan ubat tu ok maknanya mungkin ada alergik dgn benda dikeliling rumah. sama ada boleh jadi sbb alergik makanan atau benda seperti hama? kena cuba cuci selimut ke apa ke

1y ago

Selimut cadar semua da tukar sama juga. Makan ubat pun tgok hari ke 3 pun sama. Hari ni jd tetuk bla tlinga pula mmnbengkak. Maybe saya ada allergik makanan. Tq for respond