24 weeks Sakit Tekak & Sakit badan

Ingatkan sakit badan ni disebabkn oleh sore throat. Dah pergi jumpa doktor, hanya bagi lozenges and air utk gargle. Badan rasa lenguh, takde tenaga. nak jln rasa sakit, duduk rasa sakit, nak baring pun tak selesa. Bukannya deman pun. Kepala pening sikit juga. Sepanjang pregnancy ni takda alahan apa2. Semua okay je. Sampai 24 weeks dah jadi mcm ni. Kawan saya yg dah jadi mummy kata semua ini normal. Ada mummy mummy yg experience sama mcm saya? #firstbaby

1 Balas

Sy pom sama mcm sis 24w jgk. mngkin baby smakin mmbesar. Alhamdulillah spnjang pregnant x dey alahan yg teruk