Low amniotic fluid at (going) 25weeks

Just informed earlier mga mommies that i have a low amniotic fluid and need to undergo congenital anomaly scan. Ask lang po may naka experience po ba sa inyu ng same and how what did you do? Nakaka trigger kasi ng anxiety.. im scared and very worried at the same time .. 😢 praying for everybody! ❤️#advicepls #pregnancy #supportgroup

2 Replies

Up sa mga naka experience mga mamshie help natin 🙂☝🏻 pray lang mamshie may nabasa ako na need mo nga daw more water intake. Imprtant din talaga ang CAS utz kasi dyn makikita lahat mamshie🙏🏻❤️

mamsh drink at least 3 to 4l a day