Pasagot po

impression: pregnancy uterine 21 weeks aog by fetal biometry live, singleton fetus in complete breech presentation, male anterior placenta grade 1, no previa adequate amniotic fluid volume (5.9 cm deepest vertical pocket).

2 Replies

21 weeks si baby according sa measurements nia. breech position-nasa baba ang paa ni baby. cephalic position (ulo sa baba) is best for normal delivery. gender ni baby ay boy. no previa-mataas ang placenta. adequate amniotic fluid-normal.