Booking hosp gov/semi

Im first time mom. Married dh almost 10yrs. Alhamdulillah rezeki allah bagi xdiduga. Dh 2 bulan bru thu preggy 😅. Dh bt buku pink. Now kne start crik hosp nk brsalin ke? Now tgh endemik. Brapa org blh msuk wad bersalin nnti? Cmne nk book hosp ya?#firstmom #pleasehelp

1 Balas

wad bersalin hanya 2 org je dtg melawat. ibu or husband. x boleh tunggu kalau gov. nak suruh husband or mak tunggu go for private. even fpp pon xboleh nk tgu. tpi to confirm kena call hospital dlu. lain hospital lain procedure. as i know mcm tula. husband boleh tmn utk bersalin. kena buat swab dlu. selalu gov x yah booking pon nnti masa nak bersalin doc akan bgitau mcm mana. xsilap fpp yg kena booking.

2y ago

boleh. gov pon boleh teman. kena buat swab je.