extra income

I’m earning real cash by simply reading news in BuzzBreak! Join me using my referral link: http://bit.ly/2p0zlJQ . To earn extra bonus, enter my referral code B02564201 after you start using it! Download from Google Play to win big reward!

2 Replies

how po? pa-guide po.. thanks.

4y ago

momsh..nageearn ako money thru this app..if may gcash kayo..use lang yung link..then download lang app..magrread kayo news for 25 sec then earn points na iccollect nyo and equivalent to sa pera..then pwede nyo mawithdraw thru gcash..gamitin mo din po yung referral code ko sa itaas..to earn instant points. nkakapag cashout po ako dto every other day..as long as makaearn ka ng points..pampalipas oras while also earning money.

👍🏻