Bloody show

I'm currently 35 weeks and 6 days pregnant po and I am already having bloody shows. My OB advised me to monitor my bp and movements of my baby. She only advised me to go to the ER if bleeding and ruptured water bag and my labor pains' interval will be atleast 5-10mins. Meron din po ba sa inyo naka-experience ne'to before magfull term ang baby? #1stimemom #firstbaby

1 Reply

Borderline term naman na si baby, monitor na lang maigi yung movements po. I think kaya ganyan ang advise sayo ng Ob mo to go to the ER pag may bleeding, ruptured water and labor pains of 5-10mins para lessen din exposure mo sa hospital. Since pandemic ngayon.