Selepas gugur . pregnant lg ?

Ikutkn awai bln 11sy dh lekat tp prtghn bln gugur 5mggu n blik dr wad pn sy ttp bt upt tp dh confirm 20hb11 naik 1line ja dgn mnggunakn 2jns upt .. Tp awai bln 12 still bt upt n nmpk nek 1line samar tp lps sjm bru prsn ad line samar so hati rsa was2 n kerap bt upt .. Smpaila strt 14hb tu upt naik laju n sama terang .. Lekat pulak ka confused takut nk p cek sbb takut x nmpk kntung lg 😂🥴.. #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #bantusharing #anak_ke2

Selepas gugur . pregnant lg ?
2 Balas

insyaallah ada tu..klu xda sakit, pendarahan,tggu dlm sbulan p scan swasta dlu.. tahniah sis

ada possibility. pergilah cek

5mo ago

tahniah