Baby besar Dan air ketuban banyak

Hi ibu2,sy dh 36w ..sy ada masalah seperti di atas n sy checkup di swasta tapi nak bersalin di government..Blh tak sy serah diri ke PAC minggu ni?sy jga ada masalah Bp tinggi n gdm on ubat..risau klu ke hospital tpi belum sakit,kena balik je😂

3 Balas

cuba pergi je dlu..tapi kne bebel la sbb awk checkup kat swasta details jdi x lengkap 😅lg2 awk ad kondisi mcm awk kta tu maybe blh jd kne thn ward paksa bersalin or czer

Dr takde bagi surat serah diri ke

5mo ago

selalunya kerajaan kalau takde bukaan/pecah ketuban, mmg dia suruh balik. tapi tak salah kalau cuba dulu hehe