Soal makanan

Ibu2..saya nak tanya 7w bleh makan nangka madu tak? Dan boleh tak nak makan coklat strepsil? sb sakit tekak

3 Balas

Nangka tu sedap sgt..cuma is bersifat angin.. Jdi mkn buat hilang teringin.. Kalau gula² untuk sakit tekak ni sy x sure wak.. Kne minta pendapat doktor juga sbnrnye.. Moga cpt sihat wak

2y ago

owh..sya makan 3ulas ja smlm jd tak sdap perut risau jgk terus stop..saya nak brani nak makan strepsil sb brangin dia kuat sngat..hehe tq wak

strepsil de flavor coklat ke? waaaa...

2y ago

Biasa ade sesetengah loghat negeri dia gune perkataan coklat utk smua jnis manisan wak.. Even gula², diorg panggil coklat juga

nangka angin... kembung nanti