Susu formula nak jual

Hi ibu²..! Ada x yg bagi baby minum susu fm Similac step2 dekat sini?? Sy nak let go 3pek penuh lg. Exp date 2025. Anak x ngam la pulak susu ne. Berak jadi keras sampai nangis² nak berak. Kdg berdarah jgk.. Skg ne tengah try and error susu fm lain. 😔 Kalau ada nak ctc sy ye https://wa.me/601116649018?text=Hi%20sy%20DG #susuformula #Similac

Susu formula nak jual
1 Balas

anak sy pn smbelit,mcm2 susu try..tp akhirnya jmpa susu ssuai..susu dupro,bancuhan sy kurgkan 2scoop..kalo air 5oz,susu 3 sudu..

3mo ago

Ye. Sy pun tgh try dupro skg.. So far guna dupro taik x keras, tp sama jgk lama nak tgu dya berak. Kdg 4-5 hari baru berak.