susah cari posisi tidur

ibu2 yg dah nak masuk 3rd trimester..mcm mn nk cr posisi tidur yg sesuai ye?sbb mengiring kanan & kiri,baby asyk bergerak non stop😂 xtahu la dia x selesa atau pun knp #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

sama lah kita, aktif kemain babynya. dengan pinggang & celah kangkang sakit. last last tidur duduk je 🥹

Memahami. Saya pernah dah masuk 3rd trim tidur duduk. Itu je posisi yang selesa 🥲

1y ago

Itu untuk saya la. Saya duduk menyandar kat kepala katil. Kepala katil saya lembut. Pastu saya stack bantal biar pinggang selesa. Awak try and error sampai dapat.