GDM ada effect baby ke ?

Ibu² yang berpengalaman. Kalau sangkut GDM bahaya ke ? Ada effect baby ke? Ada tak tips. #firstbaby ##seriusnanya #pleasehelp

1 Balas

klu tak jaga baik2 for sure ada prblm pd ibu dan kndungan. so follow nasihat dktr dan misi sebaiknya..klu gdm on diet, ikut pemakanan yg disarankan. klu gdm on ubat, mkn ubat on time, jaga mkn minum.

7mo ago

xperlu down..nanti tmbh effect pd kndungan. masa pregnant ni emosi mmg kena jaga. skrg ni try google pemakanan utk gdm..dan apply supaya jd rutin.