Bantu saya mommy

Ibu2 yang ada masalah nk clear bulu kat bawah, mcm mna ibu2 buat ye? saya dah stress nak cukur, sesak rasa dada nak2 perut dah makin besar ni. #pleasehelp

6 Balas

cukur masa mencangkung. sy buat macam tu je. lagi selesa.. kalau risau pakai pisau pencukur, guna mesin pencukur tu. insyallah tak ada luka.. kalau membongkok mmg rasa sesak nafas n nak tertungging. cuba mencangkung.. senang je nak cukur bagi bersih

Guna cermin atau rs2 guna jari. Kalau tak segan, boleh minta tlg suami. Tp elok cukur tau sbb risau kalau berjahit nnt dia jahit bulu sekali sakittttt

Mintak je tolong husband. My husband even now saya masih boleh buat sendiri dia dh offer nk tolong katanya nk practice hahahaha.

minta tlong husband sis 🥰🥰 sbb nk buat sndri mmg xnmpk tkot terluka je nnti

Minta tolong husband je sis..hehe senang..clean and clear gitu..

minta tolong asben sis mesti dia paham punya...