Denyutan di tempat yg sama

Ibu2, sy kerap alami denyutan tmpt yg sma, skrg kt area buah pinggang sblh kiri blnjutan dlm 10 ke 15 min. Apa tu ye? Baby sedu ke? Mcm lama sgt lak. Nak kata geran baby x mgkn sbb konsisten je denyutan tu, xmgkn jntung baby lak kan smpai blh rasa bila letak tgn kt tmpt tu. #bantusharing

5 Balas

itu baby sedu puan , saya pun kalau ada hari memang akan rasa juga dia sedu .. memang lama puan nanti dia akan hilang dengan sendiri

baby sedu awak. kalau denyutan jantung ni hanya boleh dgr melalui scan atau doppler yg dkt klinik kesihatan guna

haah awk itu baby tgah sedu..sama dgan sy skrg 31weeks mmg kerap2 die sedu🙃🙃🙃

Same lah sampai sy usap2 kat situ sebab die berdenyut nonstop , risau jugak kekadang

bby sy masuk 32weeks pun kerap sedu..