Keputihan atau tanda nak bersalin?

Hello ibu2, sy first time mengandung dan sya sdh 38 week 1 day, nak tanya ini keputihan atau tanda nk bersalin?#firstmom #firstbaby #seriusnanya

Keputihan atau tanda nak bersalin?
2 Balas

Ni tanda nak bersalin. Kalau hospital jauh boleh pergi hospital sekarang takut dah ada bukaan. Masa saya kekuar lendir mcm ni saya hold dulu pergi hospital sbb hospital dekat. Contraction dah regular baru pergi hospital. Bukaan dah 5cm terus masuk LR. Semoga dipermudahkan urusan bersalin awak ye

1y ago

thank youuuu

Tu darah sis, better pergi je pac cakap awak ada turun tanda darah. Saya baru je lepas ke pac doc mmg akan tanya ada tumpah darah ke and lain2. Better terus refer pac.

1y ago

thank youuu