Lendir campur darah

Ibu2 sy dh 38w ++ n dh keluar lendir + drh. Msh blh ke bsma suami untk iktiar buka jln time cmni? Bukaan sy msh 2cm. #firstbaby #firstmom

2 Balas

ikutlah.. klau awak rasa yakin berani cubalah.. klau sy klau jd mcm tu suami mmang x fikir nk bersama apa dh dia risau sy & anak jelh.. suami suruh sy bnykkn berjln dlm rmh.. kena aktif ckit..

macamana sis tahu dah buka 2cm ya? dah pergi hospital ya?

2y ago

Ye drefer ke hospital lps check up klinik sbb duk mngeras n skt smpaikan doc scan xnmpk pe2 sbb mngeras kerap. Alhamdulillah mlm tu klua tnda lendir drh, tghri esoknya sy dh bersalin. Awal 10 hri dr due. Pttnya hrini due sy.