Pregnant 25minggu

Hi ibu² semua, saya pregnant 25minggu kdg² saya lebih suka baring sebelah kanan, tp bila baring tu rasa cm beralun kdg² nmpk perut cm ternaik² tu maksudnya tu baby gerak ke ? 🤣 kdg bila letak tgan kat situ rasa keras pulak 🤦 saya taktau sebab anak first 😅 tq semua .#ingintahu #seriusnanya #firstmom

1 Balas

iyeee betul la tu. tggu lah dah masuk 30 weeks cam saya nnt, cara baby tendang mcm x sabar nk kluar pulak hahahahah

2y ago

ohh yeke ? haha rasa teruja pulak . semoga dipermudahkan urusan sis dan baby ♥️🤲