Packing bag hospital

Hi ibu2 semua. Saya nak tanya ya, sekarang saya preggy 30weeks . Dah start nak packing bag semua sebab saya bekerja . Incase ada apa2 boleh letak dalam kereta terus. Ibu2 selalu packing berapa banyak kotex yg jenis panties untuk ke hospital? Dan packing baju baby berapa banyak ? #pleasehelp

2 Balas

tak tawu nak ckp berapa bnyk, tp Sy rasa perlu bnyak nak nak lepas bersalin tu darah bnykk keluar. mcm perlu kerap salin.