Jantina baby

ibu² sekalian bole share tk apa beza pregnant baby boy dgn baby girl . Saya da 3 kali scan baby tk bagi kerjasama , dia main sorok² la dgn ibu dia tkbagi tunjuk 😂#firstmom

3 Balas

Baby sye aktif kdg non stop gerakk dri malam smpai ke subuh. Ramai org kate perut sye kecik n nmpk mcm baby boy. Bila pi scann tadaaa burger sign truss dia tunjuk😄😄

dia nk bt suprise cam tadaaa 😂 klu de duit lg boleh je try lg smpi dpt tahu gender,, tpi klu budget takde maka tggu jela smpi lahir🤭 beli baju n brg baby yg warna unisex

Kdg kalau tak nmpk bby girl kot.. Atau masa tu dia kurang aktif.. Sebelum scan boleh minum sunquick tnpa gula