Jatuh tgelncir thempas ..

Hi ibu2 pnh X tjatuh/ tgrlincir thempas... just atau X kuat...sepanjang mengandung.. bole share X pengalaman.. mcm mna bole tjatuh.. mcm Mna keadaan ibu Dan kandungan....#ingintahu #ingintahu #ingintahu #ingintahu #ingintahu

2 Balas

sy pernah jatuh 2x masa pregnant anak ke 2. pertama kali jatuh masa trimester 2,dan kali kedua jatuh masa trimester 3. sy tak p hosp,sy monitor fkc baby. syukur Alhamdulillah tiada apa2 perkara buruk terjadi dan sy selamat bersalin tanpa apa² komplikasi. tp kalau sis risau boleh terus ke emergency. bagitau doc apa yg berlaku

12mo ago

t.kasih sis❤️❤️

bru ii nie sy pon terlincir dkt dapo alhamdulillah tk kuat sgt tp risau gakk jd ap ii ..

12mo ago

oww... sis ada pergi cek Ka Lepas Tu... MCM mna keadaan sis Dan kandungn skrg.... smoga sis Dan kandungn baik2 ja ya