Senak perut 22w

Hi ibu2, normal ke rasa senak dkat bahagian kanan perut? mcm time kita kecik2 dlu lepas minum kita berlari. huhu. Risau saya. dah 3 hari rasa mcm ni. kalau tgh rasa, dlm satu jam jugak lepastu hilang.

4 Balas

sy smiggu rs kt pinggang blah kiri..mcm tisu koyak pedih..kdg smpai nk jln pon sakit..sy bertungku hr2 n senaman ringan..2 hr trs surut sakit n skrg ok..doc kata normal sbb bby nk mbesar

Sy selalu mcm ni, nk bgun dri tdur. Brisk walk kurangkan rse tertarik muscle tu. N dduk bersila buat butterfly.

Saya pun selalu mcm ni…

1y ago

Kena bawa jalan2 baru hilang sakit2. Kalau duduk rehat, mesti sakit2

Normal sis🫶🏻

1y ago

ok sis. tq ya🥰