Period sedikit

Hi ibu², nak tnya lah, ada ke ibu² yang dkt sini tak amik perancang, baby tak Full BF, tapi period datang sikit je dari hari pertama?, sy dtng period bulan ni dari hari pertama darah period tu sikit sngt sampai hari ke 3, ada tak yg ada pengalaman mcm saya, sy tnya kawan² ada yg ckp faktor pil perncang pun mcm tu jugak, akan mnganggu kitaran haid kita, sini ada tak ibu² yg ada pngalaman mcm saya, #SeriusTanya #ingintahu

2 Balas

hi sis, I bersalin on feb 24, March no period, after that every month period tapi heavy... before preg tak heavy macam ni... I still guna maternity pad yg pjg tu

Mmg mcm tu. Ambil perancang x/bf ke x tetap Ambil masa utk period regulate balik mcm dlu. Brapa lama tu bergantung dgn badan masing2

1mo ago

first period sy sampai hari ke 3 sikit sngt masuk hari ke 4 sampai 6 dia punya banyak, hemm xleh nk ckp..jrng sy kena mcm ni..