Ukuran kepala baby agk besar dari usia kandungan

Hi ibu², nak tanya normal tak kalau ukuran kepala baby agak besar dari usia kandungan. Saya sekarang dah 31wk 4hari tapi ukuran kepala baby dh 33wk. Ukuran & berat Badan baby normal. Ada tanya Dr pakar tapi mereka kata ok msih normal dan tak perlu risau. Ada tak yg sama atau pernah mgalami. Sebelum 39wk saya kena serah diri sebab saya gdm on diet. #SeriusTanya #ingintahu #newmom #duemei2024

1 Balas

sy ritu scan 28week kepala baby 30week dh. badan dy 29week. normal ja wakk. dh Dr kata normal tu normal jela xyah risau.