Scan Nampak Kantung je

Hi ibu2, nak tanya, normal ke kalau kandungan usia dlm 10weeks ikut kiraan last period, tp belum nmpk baby lagi? Baru nmpk kantung je & itu 1 or 2 kantung ye? Risau jugak sebenarnya, and ni kehamilan pertama saya. 🥺 Saya tkde bleeding ke apa. #firstbaby #firstmom

Scan Nampak Kantung je
4 Balas

Sye g kk 21/6 positive upt test pastu doc scan kt perot xnmpk pape kebetulan hari kejadian ade keluar spot darah skit. Pegi emergency ppum hari yg sama juga doc scan dr bawah da nmpk kantung means kandungan tu br sgt².

2y ago

Alhamdulillah syukur . Happy for you, jaga diri elok2, jaga makan semua okie . Semoga di permudahkan aminn ❤️

klu doc ckp ok, sis jngan risau tunggu lgi 2minggu chek smula tngok mcm mne, mcm sy hri tu 9minggu 3hari baby dh nmpk, jantung klik klik je.insyallah sis xada apa2 kita doakan baik2

2y ago

Ya sis hee positif & doa yg baik2 je 🤭 semoga kandungan kita baik2 shjj ibu2 🤗❤️

Saya pun sama sis. Week 10 kantung kosong. Next week baru nak scan tvs. Tak ada bleeding. So masih mengharap lagi.

2y ago

Kandungan sis mcm mn skrg

doktor cakap mcm mana tadi sis

2y ago

Ya sis scan biasa. Terima kasih komen positif sis, semoga 2 minggu lagi nmpk baby dh, aamiiin. ❤️