Anak baru 2bulan dah period

Hi ibu2 nak tanya normal ke anak baru masuk 2bulan ibu dah datang period? #bantusharing #seriusnanya #ingintahu #firsytimemom

7 Balas

saya anak first skrg baru 2 bulan 13 hari belum period lg mgkin kurang subur agaknya 😁sbb sy ttc hsmpir 11 tahun br dpt sorang ni.

sy habis nifas 2hari sambung period 7hari 😂 normal sis org tua² kata subur , so hati² lha ye 🤭

9mo ago

Yekee okok baik 😅

Normal sis . Sy lpas hbis darah nifas , tak lama dtg period dh

9mo ago

Lagi awal 😅

normal sis sy anak beranak 4/10 . 20/10 sy dah period

normal rasanya, anak saya lahir 19/10 saya period 8/12

9mo ago

Harap normal lah sebab ada baca yg anak 10bulan baru period sebab saya bf

Saya anak sebulan 20hari saya dh period☺️

Yup normal. Bergantung pada hormon masing2.

9mo ago

Baik thank you :)