Keputihan coklat pucat usia 5 bulan

Hello ibu2.. Mahu tanya.. Normal kh bila ada keluar keputihan coklat pucat? Maaf gambar sensitive sikit.. #ingintahu #firstmom #firstbaby

Keputihan coklat pucat usia 5 bulan
2 Balas

sis try pergi emergncy trus, ni mcm spotting pun ada, dorg lebih tau, cek mcm mana semua, harap tak ada yang membimbangkan

1y ago

Hospital kan?

awak 20minggu ke? ada pegi klinik?

1y ago

24wks plus sudah. wktu spotting aritu 22wks. sy actually x pasti tu spotting or kotor lama x tukar panty. sbb sikit sgt. hope lepas ni xda lagi mcm tu. huhu smoga semua nya d mudahkan kan😍