Punggung anak merah

Ibu2 kenapa punggung anak yg bhgian pampers jadi merah yer..pdhl saya dh tukar pampers ank 3 jam skli..klau berak cpt2 tukar..baby bru sebulan lebih pkai pampers molfix dgn tisu basah anakku..ke x sesuai yer?? Berat anak 4kg pakai saiz newborn..ke kena pakai saiz S dah yer.. #ingintahu #pleasehelp

15 Balas

kalo mcm sy lap dlu pkai wet tisu, jgn gosok2 sgt.. then cuci gune air letak dlm botol spray..

Cuba beli wet tissue yang 100% water takde apa apa ingredient tambahan.

doc pakar marah sy guna wet tissue.. just guna kapas celup air je..

Boleh try wet tissue momo house punya.

jangan kerap sgt pakai wet tissue