Kaki bengkak 30week

Ibu2 kaki bengkak x sekarang? Ada x tips nk kurangkan sakit bengkak bila berjalan ☺️

2 Balas

ermmm susah tol sya nak menilai kaki bengkak tu mcm mana😂😂😂sya tgk kaki sya bengkak je dri dulu dgn bdn2 skali🤣🤣🤣x de sis , kaki sya blm pernah bengkak lagi time pregnant🤭skrng 31w pon x da bengkak

1y ago

tapi sya jenis kaki jalan gak😂jenis x leh dok diam .. dkt rmh ada je nak dikemas nya🤭

sy tak bengkak sis msa 30week ni.. tapi yg sakit nya masa nak berjalan tu susah😅.. kaki kanan rasa berat nak begerak😅.. tak tau kenapa.. nak kata bengkak tu takde.. or mmg cmtu.. baru first mom ..so tak tau

1y ago

Sya 1st mom gak..kaki dah jdi gajah hehe