Nak tahu . Anak saya baru 9bulan

Ibu² dalam ni jom la shre bby you alls pandai berjalan berapa bulan ataupun setahun ? Jom la shre #firstmom #ingintahu

7 Balas

20/5 ni genap 10 bulan. Dah boleh berdiri lepas tangan & boleh melangkah 1-2x. Tapi berani melangkah kat tilam ja. Kat lantai masih takut2. Berani berdiri lepas tangan jeee

2w ago

ouhh anak saya 8 bulan da pandai macam tuh . tapi takpandai berjalan sendiri lagy ..

anak 1st - 10bulan bru blajar berdiri, 11m+ dh boleh jalan full ank 2nd - bru 9m+, dh bertatih kalau pegang tepi2 meja/ katil.

3w ago

huhuhu tuh la harap macam tuh la

Anak sy 10month 10hari, dh pandai merangkak, mulut ngomel hari2, gigi bru ada dua batang

3w ago

tq respon . anak saya 6+ da pandai merangkak . 8bulan da pandai bertatih sambil pegg meja gn dinding

anak saya genap setahun pandai berjalan + tumbuh gigi.

ank sy 10 bulan dah 5 6 langkah..

5d ago

ouhh patut la . anak saya baru tumbuh gigi 2 batang bawah . serentak pulak 9 bulan tumbuh dua batang 😂

Anak sis dah respon ke skrg?

3w ago

Belum respon panggilan nama ke?