berpantang czer

ibu2 boleh tak listkan makanan apa yg boleh & tak boleh makan masa berpantang czer? #seriusnanya #ingintahu

1 Balas

boleh refer table dr kkm ni. dan boleh juga follow page fb doctor imelda balchin pakar o&g. doctor ada share cara pemakanan kita dlm pantang samada beranak normal atau ceaser. cara penjagaan luka pon doctor ada share. cuma nya awak kena search sbb posting doctor dh ke bawah sikit pasal pemakanan tu. tak salah around julai. selagi awak xde alergik dgn apa2 makanan awak boleh je nak makan